Sider

Om meg


Dette er hovesaklig en teaterblogg fra teater-Oslo. Dem er det overraskende få av. Jeg ser imidlertid mye teater, og formidler hjertens gjerne mine opplevelser fra salen. Jeg prøver å skrive om alle stykkene jeg ser, noe jeg ikke alltid greier.

Jeg trives veldig godt med det frie feltet, men kan også nære sterk beundring for ting som gjøres i institusjonene. Det hender at musikaler faller i smak, men det er heller sjelden. Det skal også noe til å få meg til å le, men enkelte høydepunkter gjør opp for det.

På dagtid jobber jeg med kommunikasjon på NUPI, mens jeg om kvelden væpner meg med penn, blokk og silkeskjerf og sprader rundt i byens teatre. Når jeg ikke gjør dét, er jeg sannsynligvis hjemme og kokkelerer. Derfor kommer det av og til små kjøkkendrypp her inne. Av og til kommer også noen stolte hurrarop fra Masterbloggen.no, hvor jeg er fagredaktør for statsvitenskap.

Jeg trives veldig godt med nettet som medium, og publiserer jevnlig teateranmeldelser på oppdrag fra Norsk Shakespeare- og teatertidsskrift og Scenekunst.no.

Jeg er Anna Valberg (f. 1982), og har blogget, hovedsakelig teateranmeldelser, siden 2006.