Sider

29 september 2006

Tannpine

Anna rider igjen:

Igår kveld: Anna skal på korkonserten til en venninne, og kommer presis 5 minutter før forestillingen starter i Universitetets aula. Det har overhodet ikke slått meg at det kan være noe annet sted enn på UB. Men det er det jo. Det er bare det at jeg aldri har vært på dette andre stedet før. Det var den konserten.

I morres: Anna har stolt klart å få tannlegetime på den beryktede tannhelsetjenseten hvor det er nesten umulig å få time. Er på plass på Tannlegehøgskolen presis 5 minutter før timen 9.45, og skaper en masse forvirring over at hun ikke står oppført noe sted. Etter en liten stund gjøres det imidlertid klart at Tannhelsethenesten og Tannlegehøgskolen riktignok samarbeider, men de er IKKE en og samme ting. Anna innser at hun skulle vært i adm-bugningen ved Frederikke, og løper nesten hele veien. Klarer å være der kl 10, og møtes av en istapp av en sekretær som sier - Åneidu, du er altfor sein, se her er gebyret ditt på 200 kroner. Anna er nesten på gråten, men taster tappert koden og tenker, akkjasann, dette er bare et komma i ditt liv, Anna (takk nok en gang, Martine).

4 kommentarer:

 1. One of those days eh...

  Jeg er også notorisk for å glemme tannlegetimer - har glemt å gå både til tannlegehøyskolen og en annen tannlege i Hegdehaugsveien. Det er litt pussig, det skjer såvidt jeg kan se bare med tannlegetimer og ikke andre avtaler. Noen gebyrer som har kommet flyvende her og ja...

  Idag skal jeg på første møte i Faculty Council, og kanskje finne ut hva de egentlig gjør... Ellers tror jeg jeg skal møte noen kollegaer av mamma som er i byen og av en eller annen grunn ville drikke kaffe med meg. Natta lør-søn er det en contemporary art thing all over town, det blir interessant, og sannsynligvis beinkaldt.

  SvarSlett
 2. Er det kaldt alt? Her var det visst 18 grader idag. Men har ikke vært ute om natta. På plenen ligger utenfor vinduet vårt ligger det for øyeblikket en haug steine og fulle fjortiser. De bråker. Synes egentlig det er litt hyggelig, for det er så sjelden vi hører ungeskrik her omkring.

  Det som var kjipt var jo at jeg slett ikke GLEMTE timen min - jeg gikk bare feil. Neste gang leser jeg hele siden ned. Nederst stod det nemlig hvor det var. Øverst stod det at det var et samarbeid med tannlegehøgskolen. Men jeg er glad igjen nå.

  SvarSlett
 3. Å nei! Nå fikk jeg lyst til å spandere en kaffe på deg! Og til neste konsert skal du få kart, kompass og veianvisninger :)

  SvarSlett
 4. Takk takk. Det må du gjerne. Men uten sukker, for jeg vil ikke risikere hull og enda mer unødvendige utgifter til slemme tannlegesekretæren.

  SvarSlett